Deprecated: Required parameter $to follows optional parameter $from in /customers/4/a/d/liefenleuk.be/httpd.www/sites/all/modules/custom/algemeen/algemeen.module on line 201 Deprecated: Required parameter $subject follows optional parameter $from in /customers/4/a/d/liefenleuk.be/httpd.www/sites/all/modules/custom/algemeen/algemeen.module on line 201 Deprecated: Required parameter $message follows optional parameter $from in /customers/4/a/d/liefenleuk.be/httpd.www/sites/all/modules/custom/algemeen/algemeen.module on line 201 Deprecated: Required parameter $sEmail follows optional parameter $db in /customers/4/a/d/liefenleuk.be/httpd.www/sites/all/modules/custom/algemeen/algemeen.module on line 241 Afmetingen

U bent hier

Afmetingen

Hoogte van de letters

Hoe wordt de hoogte van de letters gemeten? Stel: Ik wil de naam "Casper" in het letterype Ballpark bestellen met letterhoogte 20cm.

  • Naam: Casper
  • Lettertype: Ballpark
  • Letterhoogte: 20cm

Voor de letterhoogte wordt dan naar de hoogste letter gekeken, bezien vanaf de schrijflijn. In dit geval (en meestal altijd zo) de hoofdletter van de naam, nl. de "C". De rest van de letters verhoudt zich dan volgens het lettertype.

Hoogte letters
 
Casper
 

Mogelijke hoogtes

De letters kunnen minimaal 10cm hoog worden, en maximaal 98cm hoog. Bekijk hier de lijst met afmetingen en bijhorende prijzen.

Breedte van de letters

De breedte van de letters of de naam is ook weer afhankelijk van het gekozen lettertype. Dus per lettertype verschillend. Moet de naam een bepaalde minimale / maximale breedte hebben? Vraag het even via sara@liefenleuk.be, dan reken ik het voor je uit.